X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Aku Cah Kerjo

    Bebasan nunggu mongso rendeng
    Anggongku le ngenteni kowe
    Wes ono sesasi genep dino iki

    Mas yen pancen tresnoku iki
    Mbok anggep ra ono gunane
    Aku ra kuciwo lan aku ra loro

    Dek lungaku ra keget cidro
    Aku lagi pengen mikir kerjo
    Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

    Dek tresnaku mung siji kowe
    Langit b-mi kang dadi seksine
    Yen neng ati ra ono wanito liyo

    Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
    Aku lungo amung golek rejeki

    Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
    Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
    Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
    Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

    Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
    Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
    Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
    Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

    Dek lungaku ra keget cidro
    Aku lagi pengen mikir kerjo
    Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

    Dek tresnaku mung siji kowe
    Langit b-mi kang dadi seksine
    Yen neng ati ra ono wanito liyo

    Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
    Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
    Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
    Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

    Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
    Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
    Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
    Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

    Dek lungaku ra keget cidro
    Aku lagi pengen mikir kerjo
    Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

    Dek tresnaku mung siji kowe
    Langit b-mi kang dadi seksine
    Yen neng ati ra ono wanito liyo

    Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
    Aku lungo amung golek rejeki

    Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
    Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
    Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
    Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

    Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
    Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
    Jembarno atimu sak jembare laut samudro
    Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

    Mas yen pancen kuwi karepmu
    Aku yo mung tansah biso nunggu
    Tak kuatne atiku tanpo sliramu

    Mas nadyan kowe lungo kerjo
    Sing tak jalu kowe tetep setio
    Ojo nganti kegudho wanito liyo

    Sabaro aku yo mung cah kerjo
 
Peta Situs