X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Welas Rahasia

    aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

    aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    selawase yo tak simpen hooo

    aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

    aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
    ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
    nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    selawase yo tak simpen hooo

    tresno rahasia iso nggawe ati susah
    ugo iso nggawe seneng (seneng)
    tresno rahasia iso nggawe ati bungah
    selawase yo tak simpen hooo tresno rahasia
  • Banyu Londo

    banyu londo pelarianmu
    naliko kowe nesu karo aku
    senadyan atimu cidro lha kok malah nggawe loro
    ojo ngipasi geni asmoro

    jangan pernah kau tuduh aku
    jangan mudah kau terbakar cemburu
    dia mantan pacarku telah hilang dari hatiku
    cinta suciku hanyalah untukmu

    banyu londo ora bakal ngewarasake
    amung nambahi ruwet mbebet perkarane
    bareng konco sing kurang waras pikirane
    budhal nang kafe karaoke nyanding kae
    lali anak lali omah lali bojone
    gara-gara banyu londo arak sing nggo ngombe

    ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
    yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu

    banyu londo pelarianmu
    naliko kowe nesu karo aku
    senadyan atimu cidro lha kok malah nggawe loro
    ojo ngipasi geni asmoro

    jangan pernah kau tuduh aku
    jangan mudah kau terbakar cemburu
    dia mantan pacarku telah hilang dari hatiku
    cinta suciku hanyalah untukmu

    banyu londo ora bakal ngewarasake
    amung nambahi ruwet mbebet perkarane
    bareng konco sing kurang waras pikirane
    budhal nang kafe karaoke nyanding kae
    lali anak lali omah lali bojone
    gara-gara banyu londo arak sing nggo ngombe

    ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
    yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu
    ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
    yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu, pertondo gede tresnomu
  • Ndugal Kumat

    kowe mbiyen wes tau ngomong janji
    arep nglereni mendeme karo judi
    nanging ngopo saiki kok mbalelo
    kowe mendem kowe judi mikir seneng dunyo

    dadi bojo aku genah wes weling
    mbok yo kowe mertobat karo eling
    yen tok teruske aku trimo nglungani
    ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

    durung oleh aku jare wes tobat
    mbasan wes oleh saiki ndugal kumat
    yen diteruske aku ra kuat sambat
    cukup semene wae aku njaluk pegat

    salahe (salahe) salahe mendem wae
    salahe (salahe) salahe judi wae
    salahe (salahe) salah yen diteruske

    karepe (karepe) karepe menang dewe
    senengne (senenge) senenge nyepeleke
    rasane (rasane) pengen bubaran wae

    trimo nglereni aku opo ndugalmu
    yen pancene isih tresno tolong uwisono
    aku wes ra kuat yen ndugal seh kumat
    cukup tak jarke wae timbang dadi rame

    dadi bojo aku genah wes weling
    mbok yo kowe mertobat karo eling
    yen tok teruske aku trimo nglungani
    ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

    durung oleh aku jare wes tobat
    mbasan wes oleh saiki ndugal kumat
    yen diteruske aku ra kuat sambat
    cukup semene wae aku njaluk pegat

    salahe (salahe) salahe mendem wae
    salahe (salahe) salahe judi wae
    salahe (salahe) salah yen diteruske

    karepe (karepe) karepe menang dewe
    senengne (senenge) senenge nyepeleke
    rasane (rasane) pengen bubaran wae

    durung oleh aku jare wes tobat
    mbasan wes oleh saiki ndugal kumat
    yen diteruske aku ra kuat sambat
    cukup semene wae aku njaluk pegat

    salahe (salahe) salahe mendem wae
    salahe (salahe) salahe judi wae
    salahe (salahe) salah yen diteruske

    karepe (karepe) karepe menang dewe
    senengne (senenge) senenge nyepeleke
    rasane (rasane) pengen bubaran wae

    salahe (salahe) salahe mendem wae
    salahe (salahe) salahe judi wae
    salahe (salahe) salah yen diteruske

    karepe (karepe) karepe menang dewe
    senengne (senenge) senenge nyepeleke
    rasane (rasane) pengen bubaran wae
  • Kowe Lan Kenangan

    ra biso lali
    mung tansah kenangan
    karo kowe sing tak tresno
    ninggalke kenangan

    kabeh dadi impenku
    koyo biyen bareng mlaku
    nyambung katresnan iki
    mungkin kowe wes ra sudi

    terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
    mugo kowe enggal nemoke dalanmu

    ngopo biyen kowe teko
    yen akhire arep lungo
    ngarepke balesan tresno
    nanging mung mbok sio-sio

    pancen lantip pikiranmu
    pancen luwes omonganmu
    nanging ngopo kabeh kuwi
    mung tok nggo ngelarani aku

    terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
    mugo kowe enggal nemoke dalanmu

    mungkin wes dadi takdire gusti
    biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
    kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
    nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

    terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
    mugo kowe enggal nemoke dalanmu

    ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
    ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
    pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
    nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

    ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
    ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
    pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
    nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku
 
Peta Situs