X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Kalung Emas

    Kalung emas sing ono gulumu
    Saiki wis malih dadi biru
    Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
    Saiki kowe lali karo aku
    Kalung emas kuwi biyen tak tuku
    Tak pasrahke mung kanggo sliramu
    Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
    Ra nyono kowe lali karo aku

    Loro atiku, atiku keloro-loro
    Rasane nganti tembus ning dodo
    Nangisku iki mergo kowe sing njalari
    Kebangeten opo salahku iki
    Opo dosaku iki
  • Jambu Alas

    Kelingan manis eseme
    Trus kelingan ramah gemuyune
    Tresno lan kasih, kasih sayange
    Karep atiku klakon dadi bojone

    Sayange wes nduwe bojo
    Nanging aku, aku wes kadung tresno
    Nelongso rasaneng ati
    Yen aku ra klakon melu nduweni

    Reff:
    Jambu alas kulite ijo
    Sing digagas wes duwe bojo
    Ada gula ada semut
    Durung rondho ojo direbut

    Sumpah ning batin
    Yen kula tidak dikawin
    Tekade ngati
    Ora bakal luruh ganti
    Sumpah wis janji
    Arep sehidup semati
    Seneng lan sedih
    Bareng-bareng dilakoni

    Jambu alas nduk
    Manis rasane
    Snajan tilas
    Tak enteni rondhone
  • Perahu Layar

    Yo konco ning nggisik gembiro
    Alerap lerap banyune segoro

    Angliyak numpak prau layar
    Ing dino minggu keh pariwisoto

    Galo praune wis nengah
    Byak byuk byak banyu binelah
    Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
    Ngilangake roso lungkrah lesu

    Adik njawil mas
    Jebul wis sore
    Witing kalopo katon ngawe awe
    Prayogane becik balik wae
    Dene sesuk esuk
    Tumandang nyambut gawe
  • Stasiun Balapan

    Ning stasiun balapan
    Kuto solo sing dadi kenangan
    Kowe karo aku
    Naliko ngeterke lungamu

    Ning stasiun balapan
    Rasane koyo wong kelangan
    Kowe ninggal aku
    Ra kroso netes eluh ning pipiku

    Da a... Dada sayang
    Da... Slamat jalan


    Reff:
    Janji lungo mung sedelo
    Jare sewulan ra ono
    Pamitmu naliko semono
    Ning stasiun balapan solo

    Jare lungo mung sedelo
    Malah tanpo kirim warto
    Lali opo pancen nglali
    Yen eling mbok enggal bali
  • Layang Kangen

    Layangmu tak tompo wingi kuwi
    Wis tak woco opo karepe atimu
    Trenyuh ati iki moco tulisanmu
    Ra kroso netes eluh ning pipiku

    Umpomo tanganku dadi suwiwi
    Iki ugo aku mesti enggal bali
    Ning kepriye maneh mergo kahananku
    Cah ayu entenono tekaku

    Reff:
    Ra maido sopo wong sing ora kangen
    Adoh bojo pingin turu angel merem
    Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
    Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
    Percoyo aku, kuatno atimu
    Cah ayu entenono tekaku
 
Peta Situs