X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Yuni

    Duhai kembang pujaan hati
    Sliramu kang tak anti anti
    Rino wengi kegowo ngimpi
    Cintaku setengah mati

    Aku iki dudo rong sasi
    Opo kowe gelem tak rabi
    Tak dadekke bojo ke siji
    Yuni cah ayu wo ai ni

    Yuni yuni si jantung hati (si jantung hati)
    Yuni yuni sing tak tresnani (sing tak tresnani)
    Yuni yuni nentremke ati (nentremke ati)
    Yuni yuni wo ai ni

    Yuni yuni cintaku suci (cintaku suci)
    Yuni yuni lilo ngenteni (lilo ngenteni)
    Yuni yuni gelemo rabi (gelemo rabi)
    Yuni yuni wo ai ni

    Duhai kembang pujaan hati
    Sliramu kang tak anti anti
    Rino wengi kegowo ngimpi
    Cintaku setengah mati

    Aku iki dudo rong sasi
    Opo kowe gelem tak rabi
    Tak dadekke bojo ke siji
    Yuni cah ayu wo ai ni

    Yuni yuni si jantung hati (si jantung hati)
    Yuni yuni sing tak tresnani (sing tak tresnani)
    Yuni yuni nentremke ati (nentremke ati)
    Yuni yuni wo ai ni

    Yuni yuni cintaku suci (cintaku suci)
    Yuni yuni lilo ngenteni (lilo ngenteni)
    Yuni yuni gelemo rabi (gelemo rabi)
    Yuni yuni wo ai ni

    Yuni yuni si jantung hati (si jantung hati)
    Yuni yuni sing tak tresnani (sing tak tresnani)
    Yuni yuni nentremke ati (nentremke ati)
    Yuni yuni wo ai ni

    Yuni yuni cintaku suci (cintaku suci)
    Yuni yuni lilo ngenteni (lilo ngenteni)
    Yuni yuni gelemo rabi (gelemo rabi)
    Yuni yuni wo ai ni

    Yuni yuni cintaku suci (cintaku suci)
    Yuni yuni lilo ngenteni (lilo ngenteni)
    Yuni yuni gelemo rabi (gelemo rabi)
    Yuni yuni wo ai ni
    Yuni yuni wo ai ni
  • Yo Wis Yo Wis

    Tak rewangi, urip rekoso
    Koyo koyo nganti lali dino..
    Nanging, kowe mung gawe gelo
    Nglarani, atiku iki..
    Sabendino, aku nerimo
    Senajan aku kok siyo siyo..
    Nanging, yen terus koyo ngene
    Sopo wonge sing kuat atine..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Tak turuti, opo kekarepanmu..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Aku lilo, senajan atiku gelo..
    Yo wis wis yo wis..

    Tak rewangi, urip rekoso
    Koyo koyo nganti lali dino..
    Nanging, kowe mung gawe gelo
    Nglarani, atiku iki..
    Sabendino, aku nerimo
    Senajan aku kok siyo siyo..
    Nanging, yen terus koyo ngene
    Sopo wonge sing kuat atine..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Tak turuti, opo kekarepanmu..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Aku lilo, senajan atiku gelo..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Tak turuti, opo kekarepanmu..
    Yo wis yo wis, wis sak karepmu
    Aku lilo, senajan atiku gelo..
    Yo wis wis yo wis.
  • Wuyung

    Lorone loro ora koyo
    wong kang nandang wuyung
    Mangan ra doyan
    Ra jenak dolan nang omah bingung

    Mung kudu weruh
    woting ati duh kangmas wong bagus
    opo ora trenyuh
    sawangen iki awakku sing kuru

    Klopo mudho leganono
    nggonku nandhang bronto
    Witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
    Aduh nyowo...

    Duh duh kusumo
    ora kroso opo pancen tego
    Mbok mbalung janur
    Paring usodo nggonku nandang wuyung

    Klopo mudho leganono
    nggonku nandhang bronto
    Witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
    Aduh nyowo...

    Duh duh kusumo
    ora kroso opo pancen tego
    Mbok mbalung janur
    Paring usodo nggonku nandang wuyung
  • Wis Cukup

    Wis cukup, nggonmu gawe
    Gawe loro atiku
    Wis cukup, nggonmu gawe
    Gawe nangis mripatku
    Tak tompo, ora popo

    Aku ra loro ati karo kowe
    Senajan aku kerep kok larakke
    Mung siji wedi sing tak pikirake
    Aku ojo nganti ditinggalke

    Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
    Nangis, nangisi roso tresnoku
    Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
    Marine yen kowe ra ninggal aku

    Wis cukup, nggonmu gawe
    Gawe loro atiku
    Wis cukup, nggonmu gawe
    Gawe nangis mripatku
    Tak tompo, ora popo
  • Wes ewes ewes

    Wes Hewes Hewes
    Dikandani ora ngrewes
    Nganyelke ati

    Wes Hewes Hewes
    Salin klambi langsung bablas
    Tanpo bosa basi

    Wes Hewes Hewes
    Molor koyo permen karet ra mari-mari
    Janjine teko ditunggoni nganti wengi
    Ra bali-bali

    Jo ngono mas ojo ngono
    Ndisik ngene saiki kok ngono
    Pipo londho kacang dionceki
    Lungo terus sopo to sing diparani

    Ojo ngono mas….ojo ngono
    Pipo ledeng ojo ditutuki
    Ngakune aku sing ditresnani
    Nyatane aku ratau dikancani
 
Peta Situs