X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Ono Opo Awakmu

    Yo wis mesakno aku
    Salah lan luputku
    Neng ojo mung tansah mbisu
    Gek opo salah ku

    neng ngopo sifatku
    neng ngopo khilafku
    neng ngopo tresnaku
    lan roso kangenku

    Yo wis lale'no aku
    kepiye karepmu
    sengaja ra iso lali
    Tresnaku neng ati

    neng ngopo sifatku
    neng ngopo khilafku
    neng ngopo tresnaku
    lan roso kangenku

    Wengi seng sepi
    Opo kowe ngerti
    rasa neng ati
    Nganti seprene
    langengene ngopo
    Kowe trus bedo
    Ono opo awakmu

    Yo mung wengi
    seng iso ngerti
    rasa neng ati
    Nganti seprene
    langengene ngopo
    Kowe trus bedo
    Ono opo awakmu
  • Omprengan

    Kelingan numpak omprengan
    Dino setu e… jam siji awan
    Bis kebak penumpang
    Aku nggol senggolan
    Nyenggol prawan ayu tenan

    Kabeh ngadek sek desekan
    Aku meneng cep, golek kesempatan
    Montor lip salipan, ngerime dadakan

    De'e kaget ngamplok tenan

    Nglirik deweke, nglirak nglirik
    Mripate kedap kedip
    Nglirik campur mesem
    Mesem deweke mesam mesem
    Aku dadi kesengsem
    Isin campur seneng

    Akhirnya dapat kesempatan juga
    Kenalan saling tukar kartu nama
    Ngakune jare ra ono sing nduwe
    Nyatane seje ati seje lambe

    Mudun nyangking tas
    Lha kok langsung amblas
    Digandeng wong lanang
    Gantenge ora karuan

    Solo semarang sing dadi kenangan
    Aku nggol senggolan
    Nyenggol prawan ning omprengan


    Mudun nyangking tas
    Lha kok langsung amblas
    Digandeng wong lanang
    Gantenge ora karuan

    Solo semarang sing dadi kenangan
    Aku nggol senggolan
    Nyenggol prawan ning omprengan

    Mudun nyangking tas
    Lha kok langsung amblas
    Digandeng wong lanang
    Gantenge ora karuan

    Solo semarang sing dadi kenangan
    Aku nggol senggolan
    Nyenggol prawan ning omprengan
  • Ojo Sujono

    aku wis ngaku salah
    kondho sa nyatane
    soko ati ora mung ono lambe
    geni sing neng ati
    enggal di sirami yo ben adhem
    koyo dhek wingi...

    mbok wis ojo sujono
    ojo nyikso rogo
    tresno kuwi mesthi ono godho
    mowo sing neng dhodho
    engal di leremno
    yon ben tentrem koyo dhek semono

    ronce ronce
    melati benange lawe
    pupus klopo
    tansyah ngelingke...
    nganti tuwo aku esih tresno kowe
    snajan ono godho sepira akehe
  • Ojo Lamis

    Wis sakmestine ati iki nelongso
    Wong seng tak tresnani mblenjani janji
    Opo ora eling naliko semono
    Kebak kembang wangi jroning dodo

    Kepiye maneh iki pancen nasibku
    Kudu nandang loro kaya mengkene
    Remok ati iki yen eling janjine
    Ora ngiro jebulmu lamis wae

    Gek opo salah awakku iki
    Kowe nganti tego mblenjani janji
    Opo mergo kahanan uripku iki
    Mlerat bondo seje karo uripmu

    Aku nelongso mergo kebacut tresno
    Ora ngiro seikine cidro
    Kepiye maneh iki pancen nasibku
    Kudu nandang loro kaya mengkene

    Remok ati iki yen eling janjine
    Ora ngiro jebulmu lamis wae
    Gek opo salah awakku iki
    Kowe nganti tego mblenjani janji

    Opo mergo kahanan uripku iki
    Mlerat bondo seje karo uripmu
    Aku nelongso mergo kebacut tresno
    Ora ngiro seikine cidro
  • Nyidam Sari

    Umpomo sliramu sekar melati,
    aku kumbang nyidam sari.
    Umpomo sliramu margi wong manis,
    aku kang bakal ngliwati.

    Seneksen lintange luku,
    semono janji prasetyaning ati.
    Tansah kumanthil ing netro rinoso,
    kroso rasaning ndriyo.

    Mibero sak jagad royo,
    kalingono wukir lan samudro.
    Ora ilang memanise,
    aduuh, dadi ati sak lawase

    Nalika niro ing wengi,
    atiku lamlamen marang sliramu.
    Nganti mati takkan biso lali,
    lha kae lintange wluku
 
Peta Situs