Limbung
oleh: Vita Alvia

Serune welas ati nisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidhem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko


Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae


Rasane koyo limbung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno


Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan dilanggengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno


Serune welas ati nisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidhem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko


Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae


Rasane koyo limbung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno


Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan dilanggengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno


Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

©2003-2019 KapanLagi.com