Pikir Keri
oleh: Via Vallen

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri


Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan


Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan


Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran


Piker keri piker keri ketimbang loro ati


Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri


Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan


Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane


Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo mumete
Naning ono hasile ketimbang miker kue


Piker keri piker keri ketimbang loro ati


Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri


Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Piker keri piker keri ketimbang loro ati


Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri


Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan




©2003-2019 KapanLagi.com