Golek Liyane
oleh: Happy Asmara

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase


Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan


Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane


Reff
Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten
Matur nuwon


https://www.newshub.id/interactive2/2895


©2003-2022 KapanLagi.com