Konco Mesra (Feat. Tasya Rosmala)
oleh: Gerry Mahesa

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang kemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan
Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresnoGereges awakku naliko nyedek sliramu
Yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani


Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang kemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan
Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresnoGereges awakku naliko nyedek sliramu
Yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani
Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang kemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang kemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

©2003-2020 KapanLagi.com