Kangen Mantan Bojoku

nyapo atiku keroso loro
nyawang kowe karo wong liyo
opo pancene aku sek ono roso
roso kangen lan roso tresno


aku karo kowe wis setahun suwine
pisah urip dewe dewe


aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi
kowe ono sing nduweni


nyapo atiku keroso loro
nyawang kowe karo wong liyo
opo pancene aku sek ono roso
roso kangen lan roso tresno




aku karo kowe wis setahun suwine
pisah urip dewe dewe


aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi


aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi
kowe ono sing nduweni

©2003-2019 KapanLagi.com