X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Bedo Agama

    Mulo abot isun kelangan riko,
    Tapi sun kudu ngelilakeno..
    Roso welas hang magih isun songgo,
    Sun pisah mergo ono bedone agomo..

    Kari gampang riko medot welas iki,
    Ngertio riko wong lanang hang sun demeni
    Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
    Kurang paran tah saktemene isun iki
    Sun akoni welas riko temenanan
    Saktemene isun yo wedi kelangan

    Isun ikhlas tapi isun magih welas
    Mergo bedo agomo medot taline roso

    Mulo abot isun kelangan riko
    Tapi sun kudu ngelilakeno
    Roso welas hang magih isun songgo
    Sun pisah mergo ono bedone agomo
    Kari gampang riko medot welas iki
    Ngertio riko wong lanang hang sun demeni
    Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
    Kurang paran tah saktemene isun iki
    Sun akoni welas riko temenanan
    Saktemene isun yo wedi kelangan
    Isun ikhlas tapi isun magih welas
    Mergo bedo agomo medot taline roso

    Sun akoni welas riko temenanan
    Saktemene isun yo wedi kelangan
    Isun ikhlas tapi isun magih welas
    Mergo bedo agomo medot taline roso
  • Gematunge Roso

    Mung kari angenan
    Welas hang isun sambang
    Saiki wis ilang
    Dadi duwen wong liyan
    Rasane getun temenan
    Bengen isun buang
    Ngaboti wong wadon liyan
    Tibane malah kelaran
    Sun getun temenan
    Bengen riko sun buang
    Biso tah sun eman
    Balik noring pangkuan

    Magih wis duwen wong liyan
    Jujur sing lilo nyawang
    Saiki welas sun temenan
    Sun anteni masio sampek kapan
    Gemantung roso welas iki
    Sampek kapan sumpah anteni
    Umpomo sing jodo saiki
    Mugo baen dadi jodo mati

    Sun getun temenan
    Bengen riko sun buang
    Biso tah sun eman
    Balik noring pangkuan

    Magih wis duwen wong liyan
    Jujur sing lilo nyawang
    Saiki welas sun temenan
    Sun anteni masio sampek kapan
    Gemantung roso welas iki
    Sampek kapan sumpah anteni
    Umpomo sing jodo saiki
    Mugo baen dadi jodo mati

    Gemantung roso welas iki
    Sampek kapan sumpah anteni
    Umpomo sing jodo saiki
    Mugo baen dadi jodo mati
  • Ilange Kembang

    Kembang hang sun rumati
    Sing biso isun duweni
    Mergo mekare dipetik wong liyo

    Gusti hang moho suci
    Kuwateno ati iki
    Ngadepi cobaan urip iki

    Lintang noring nduwuran
    Rungokeno jerit ati iki
    Sun mesti kelangan kembang
    Hang wis suwi sun tandur ring ati

    Sun jaluk lintang
    kancanono sun iki
    Myakne sing kari sepi ati iki
    Kembang hang sun rumati
    Sing biso isun duweni
    Mergo mekare dipetik wong liyo

    Gusti hang moho suci
    Kuwateno ati iki
    Ngadepi cobaan urip iki

    Lintang noring nduwuran
    Rungokeno jerit ati iki
    Sun mesti kelangan kembang
    Hang wis suwi sun tandur ring ati
    Sun jaluk lintang
    kancanono sun iki
    Myakne sing kari sepi ati iki

    Kembang hang sun rumati
    Sing biso isun duweni
    Mergo mekare dipetik wong liyo

    Gusti hang moho suci
    Kuwateno ati iki
    Ngadepi cobaan urip iki

    Kembang hang sun rumati
    Sing biso isun duweni
    Mergo mekare dipetik wong liyo

    Gusti hang moho suci
    Kuwateno ati iki
    Ngadepi cobaan urip iki
  • Ketindih Kangen

    Masio serngenge mandeg sing gelem nguber
    Apuwo riko sing mandeg ngubengi angen
    Welas isun nyang riko sing biso dibebet
    Ati disanding riko kroso adem

    Sak akehe dokter noring ndunyo iki
    Sing biso marekaken loro sun iki
    Yo mung awak riko hang biso ngobati
    Nyanding riko nyawang riko rino wengi

    Ketindih kangen gawe ati sing biso merem
    Abot rasane gawe eluh nono mandege
    Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo
    Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo

    Sak akehe dokter noring ndunyo iki
    Sing biso marekaken loro sun iki
    Yo mung awak riko hang biso ngobati
    Nyanding riko nyawang riko rino wengi

    Ketindih kangen gawe ati sing biso merem
    Abot rasane gawe eluh nono mandege
    Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo
    Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo

    Ketindih kangen gawe ati sing biso merem
    Abot rasane gawe eluh nono mandege
    Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo
    Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo

    Ketindih kangen
    Ketindih kangen
    Ketindih kangen
  • Amergo Kowe

    Amergo kowe awakku koyo ngene
    Awan bengi raono bature
    Umbah umbah dewe adang adang dewe
    Turu adem raono kemule

    Amergo kowe koyo ra kuat rasane
    Urip koyo ra no gunane
    Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah
    Anane aku mung iso pasrah

    Eling mbok eling aku sih bojomu
    Opo tah sliramu ra rindu
    Wis rong taun tanpo pernah kirim werto
    Opo tah kepincut wong liyo
    Yen ngono karemu aku ra bakal nggondheli
    Ikhlas lahir batin ati iki

    Amergo kowe awakku koyo ngene
    Awan bengi raono bature
    Umbah umbah dewe adang adang dewe
    Turu adem raono kemule

    Amergo kowe koyo ra kuat rasane
    Urip koyo ra no gunane
    Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah
    Anane aku mung iso pasrah

    Eling mbok eling aku sih bojomu
    Opo tah sliramu ra rindu
    Wis rong taun tanpo pernah kirim werto
    Opo tah kepincut wong liyo
    Yen ngono karemu aku ra bakal nggondheli
    Ikhlas lahir batin ati iki
 
Peta Situs