X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
  • Julid

    Julid julid julid
    Kamu jangan julid
    Julid julid julid
    Kamu jangan julid

    Kata orang aku syantik
    Kata orang ku menarik
    Kata orang aku sexy abis

    Tapi kamu jangan julid
    Kamu emang tukang gosip
    Kamu bikin aku ilfil

    Julid julid julid
    Kamu jangan julid
    Julid julid julid
    Kamu jangan julid

    Julid julid julid
    Kamu jangan julid
    Julid julid julid
    Kamu jangan julid

    Kata orang aku syantik
    Kata orang ku menarik
    Kata orang aku sexy abis

    Tapi kamu jangan julid
    Kamu emang tukang gosip
    Kamu bikin aku ilfil

    Julid julid julid
    Kamu jangan julid
    Julid julid julid
    Kamu jangan julid
  • Wegah Kelangan

    Rungokno jerit atiku iki
    Sing bingung noto roso neng ati
    Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

    Tulung kowe ojo salah tompo
    Ojo mbok pikir aku ngeliyo
    Kabeh iki kahanan
    Ra iso neruske katresnan

    Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
    Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
    Nanging arep piye meneh
    Iki wes kahanan kudu pisahan

    Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
    Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
    Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

    Ora ono niatku ngelarani atimu
    Rungokno aku senajano aku sing kleru
    Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
    Yo mung kanggo awakmu
    Cukup pisan iki kowe loro ati
    Ora tak baleni anggonku le nglarani

    Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
    Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
    Nanging arep piye meneh
    Iki wes kahanan kudu pisahan

    Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
    Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
    Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

    Mung kependem roso tresno
    Bebarengan ora bakal dadi nyoto
    Pengen langgeng yo kuwi karepku
    Nanging wong tuaku ora setuju

    Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
    Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
    Nanging arep piye meneh
    Iki wes kahanan kudu pisahan

    Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
    Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
    Nglungani sliramu abot rasene pangapurane
  • Kepaling

    kadung riko ngerti tuluse welas
    hang ono ring dasar ati iki
    sing kiro riko tego ngelarani
    natoni hang koyo gedigi

    nyejo riko pujar taline welas
    hang seru singset isun bundeli
    semembur riko buang sio sio
    mung mergo ngerih welas hang liyo

    welas isun kepaling paling
    mlebu metu dalan buntu sun sing iling
    arep maju ati wis kadung tatu
    arep mundur isun wis kadung ancur

    welas isun kepaling paling
    mlebu metu dalam buntu sun sing iling
    arep maju ati wis kadung tatu
    arep mundur isun wis kadung ancur
    kepaling welas isun, kepaling atinisun

    kadung riko ngerti tuluse welas
    hang ono ring dasar ati iki
    sing kiro riko tego ngelarani
    natoni hang koyo gedigi

    nyejo riko pujar taline welas
    hang seru singset isun bundeli
    semembur riko buang sio sio
    mung mergo ngerih welas hang liyo

    welas isun kepaling paling
    mlebu metu dalan buntu sun sing iling
    arep maju ati wis kadung tatu
    arep mundur isun wis kadung ancur

    welas isun kepaling paling
    mlebu metu dalam buntu sun sing iling
    arep maju ati wis kadung tatu
    arep mundur isun wis kadung ancur
    kepaling welas isun, kepaling atinisun
  • Lewung

    dadi liwung atiku
    nalikane sepisan ketemu
    wong bagus dadi laku
    nggodho ati rinten siang dalu

    kinurban jiwo rogo
    ngundang roso tumetesing kalbu
    lir nguyahi segoro
    datan biso ngluluhke atimu

    suwe nggonku ngenteni
    lewung ing ati gak entuk jampi
    dadyo ati sawiji
    nadyan abot tak lakoni

    sabdo pandhito ratu
    mring sliramu dadyo sisihanku
    mugi Gusti nglilani
    tresnaku bakal ginowo mati

    dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
    wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
    kinurban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
    lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

    suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
    dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
    sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
    mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati
  • Sing Biso

    mulo sun sing biso
    sun sing biso nyepuro riko
    ati wis sing biso
    yo sing biso nerimo riko

    sing sepisan riko natoni roso
    bolak balik riko njalok sepuro
    wis entek alasan osing ketahan
    ati wis jeru kelaran

    sing kuat maning isun wis warang
    ulah riko wis kebangetan
    kudu kelendi isun kentekan akal
    kepaksan riko isun tinggal

    mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
    ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

    mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
    ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

    sing sepisan riko natoni roso
    bolak balik riko njalok sepuro
    wis entek alasan osing ketahan
    ati wis jeru kelaran

    sing kuat maning isun wis warang
    ulah riko wis kebangetan
    kudu kelendi isun kentekan akal
    kepaksan riko isun tinggal

    mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
    ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
    mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
    ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
 
Peta Situs