HOME » LIRIK LAGU » CHORD DAN LIRIK LAGU » D » DIDI KEMPOT » CHORD DAN LIRIK DIDI KEMPOT

Chord dan Lirik Sewu Kuto - Didi Kempot

Versi 1
[intro] G Bm C D G

[Verse 1]
G Bm Sewu kuto uwis tak liwati
C G D Sewu ati tak takoni
G Bm Nanging kabeh podo ra ngerteni
C G D Lungamu neng endi
Em C Pirang taun anggonku nggoleki
G D G Seprene durung biso nemoni
[Intro] Em Am D G [Chorus]
Am D G Em Wis tak cobo ngelaliake
C D G Jenengmu soko atiku
C D G D/F# Em Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G D Isih tresno sliramu
[Verse 2]
G Bm Umpamane kowe uwis mulyo
C G D Lilo aku lilo
G Bm Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D Aku pengen ketemu
Em C Senajan sak kedeping moto
G Bm G Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
[intro] Bm C G Em D G [Chorus]
Am D G Em Wis tak cobo ngelaliake
C D G Jenengmu soko atiku
C D G D/F# Em Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G D Isih tresno sliramu
[Verse 2]
G Bm Umpamane kowe uwis mulyo
C G D Lilo aku lilo
G Bm Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D Aku pengen ketemu
Em C Senajan wektu mung sedelok
G Bm G Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
Em C Senajan sak kedeping moto
G Bm G Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
Cari Chord Lagu Indonesia & Barat