HOME » LIRIK LAGU » V » VIA VALLEN » LIRIK LAGU VIA VALLEN

Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen

X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
wis nasibe kudu koyo ngenenduwe bojo kok ra tau ngapenakeseneng muring, omongane sengakkudu tak trimo, bojoku pancen galak
saben dino rasane ora karuanngerasake bojoku sing ra tau perhatiannanging piye maneh atiku wes kadung tresnosenajan batinku ngampet ono njero dada
yo wes ben nduwe bojo sing galakyo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susahnanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning atitak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodonesenajan kahanane koyo ngene
sungguh keterlaluan bojoku sing saikikliru sitik wae aku mesti diseneniameh dolan ro konco kok ora diolehkesenenange nuduh dikira lungo ro liyane
yen wes ngono aku mung iso menengtak jelasno malah mung nggawe kowe sepanengdi matamu aku iki ora tau benerkabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter
yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
ibarate dele sing uwis dadi tempekudu tak lakoni yen pancen ngene dalaneabote nduwe bojo sing galaklek ra keturutan senengane mencak-mencak
ra usah digetuni aku kudu kuat atinganti tekan mati sliramu tetep ning atidistel kendo wae, tak nikmati uripesenajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe
kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopitetep cinta senajan bojoku galak
yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene