HOME » LIRIK LAGU » N » NDX A.K.A » LIRIK LAGU NDX A.K.A
  • Semua
  • Profil
  • Berita
  • Foto
  • Berita Foto
  • Video
  • Lirik

Lirik Lagu Bojoku Digondol Bojone - NDX A.K.A

X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
pancen ngenese uripkunduwe pacar kok ngerusak utekkujare tresno aku, ra mblenjani akulananganmu jebule gor pabu
aku ora nyangka waenduwe pacar kok malah mumet ndasera ono kabare, ora jelas rupanebojoku digondol bojone
nduwe bojo kowe gur gawe awak sembleaku kudu piye yen ngene kahananedituruti ora ngerti kok malah mbagi atinggawe aku frustasi marai pengen mati
tur aku yo wegah nek kudu terus ngalahndelok kowe polah marai urip dadi bubrahmbok yo mikir sithik kurang opo awakkutok gawe aku sutek mergo tekon alamu
aku uwes sabar nganti ngelus dadanek gur pengen bubar aku yo sumonggodasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramusek pas ra tau ngerteni apa karep ku
pancen ngenese uripkunduwe pacar kok ngerusak utekkujare tresno aku, ra mblenjani akulananganmu jebule gor pabu
aku ora nyangka waenduwe pacar kok malah mumet ndasera ono kabare, ora jelas rupanebojoku digondol bojone
roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenanroso ati nganti njepat dadi ora karuankelingan janji-janjimu jebule ora mutukok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku
opo mergo bojo anyarmu kui sing sugeh bondouwes sumeleh nesu we ora krosoyen pancen dek’e tok pilih aku gur iso lilonadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno
mugo kabeh iso dadi kesenenganmuurip penak lan mulyo karo bojo anyarmupancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duitmergo dasare aku wong cilik sek uripe pait
pancen ngenese uripkunduwe pacar kok ngerusak utekkujare tresno aku ra mblenjani akulananganmu jebule gor pabu
aku ora nyangka waenduwe pacar kok malah mumet ndasera ono kabare, ora jelas rupanebojoku digondol bojone
aku gor iso ndonga nggo apike uripmumugo iso bungah karo bojo anyarmuanggep wae ra tau ono cerito aku karo kowesenajan opo seng tok due wes tak olehke
nanging lalekke wae apik lan elek awakkupikirno wae urusan duwe bojo anyarmuaku uwes luweh mikirke kowe menehmending aku sumeh kowe wes heweh heweh
ra perlu tak tangisi pancen iki dalaneaku iso oleh sing luweh apik seko koweyo wes cukup semene aku karo awakmumesakake bojomu kae gor mangan turahanku
pancen ngenese uripkunduwe pacar kok ngerusak utekkujare tresno aku ra mblenjani akulananganmu jebule gor pabu
aku ora nyangka waenduwe pacar kok malah mumet ndasera ono kabare ora jelas rupanebojoku digondol bojone