HOME » LIRIK LAGU » N » NDX A.K.A » LIRIK LAGU NDX A.K.A
  • Semua
  • Profil
  • Berita
  • Foto
  • Berita Foto
  • Video
  • Lirik

Lirik Lagu Bojo Simpenan - NDX A.K.A

X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

  • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
  • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
  • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

  • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
  • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

  • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
    Tanpamu tiada berarti
    Tak mampu lagi berdiri
    Cahaya kasihmu menuntunku
    Kembali dalam dekapan tanganmu
  • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
  • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

  • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
  • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
neng ngisor sorot rembulan ing wengi ikitak gantungke tresnoku kang tulus sucisenajan aku dudu kang nomer sijiroso keukir sak jeroning ati
sampun lembah manah anggonku tresno ro koesusah seneng sek tak rasakke emboh piye akhirengalah adi welas asih andum ati kroso gerihandhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih
semilir angin segoro nggugah atikukarang gedhe ing tengah laut nguatke akutansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculkeamergo sucining tresnoku namung kanggo koe
hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidronanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo
madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmasra bakal biso pindah ing ati liyosenajan aku mung bojo simpenanmunanging atiku ora bakal mlayu
tak sungging esemanku saben ketemu sliramutak suntak kabeh isi kang ono ning atikuaku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenannamung pasrah lan mugi gusti paringi dalan
ora peduli sepiro anggonku ngentenisewu wulan sewu tahun bakal tak larungimergo sampeyan kadung urip ono ning atiroso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati
hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidronanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo
madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmasra bakal biso pindah ing ati liyosenajan aku mung bojo simpenanmunanging atiku ora bakal mlayu
aku ngerti tresnomu mung kanggo awakku nimasnanging ati iki wes ono sing nduwenisabarno atimu kuatno batinmuyen pancen jodho ora bakal mlayu
madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmasra bakal biso pindah ing ati liyosenajan aku mung bojo simpenanmunanging atiku ora bakal mlayu