HOME » LIRIK LAGU » L » L.L.JUNIOR » LIRIK LAGU L.L.JUNIOR
 • Semua
 • Profil
 • Berita
 • Foto
 • Berita Foto
 • Video
 • Lirik

Lirik Lagu Vigyázz! - L.L.Junior

X

TIPS PENCARIAN LIRIK FAVORIT ANDA

ANDA MENGETAHUI JUDUL DAN NAMA PENYANYI

 • Ketikkan nama penyanyi dan judul lagu, berikan tanda kutip di judul lagu, misal: Yovie "Menjaga Hati";
 • bila tidak berhasil, coba untuk mengilangkan tanda kutip, misal: Yovie Menjaga Hati; atau
 • dapat juga dengan mengeklik menu A B C D.., lalu cari berdasarkan nama artis. Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Lihat daftar lagu, dan dapatkan yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI NAMA PENYANYI

 • Ketik nama penyanyi, misal: YOVIE, akan muncul banyak halaman, telusuri dan pilih dari halaman-halaman tersebut; atau
 • klik menu A B C D E ... berdasarkan nama artis Y, cari Yovie, dan cari lirik yang Anda cari.

ANDA TAK MENGETAHUI JUDUL LAGU, TAPI MENGETAHUI SYAIR

 • Ketikkan penggalan syair yang Anda ketahui, misal:
  Tanpamu tiada berarti
  Tak mampu lagi berdiri
  Cahaya kasihmu menuntunku
  Kembali dalam dekapan tanganmu
 • Masukkan kata-kata penting. Misal: tiada berarti berdiri cahaya dekapan.
 • Hindari kata-kata yang berkemungkinan memiliki ada dua versi atau lebih. Misal: tanpamu dapat ditulis tanpa mu.

TETAP TIDAK DAPAT MENEMUKAN LIRIK YANG ANDA CARI

 • Pilih menu A B C D E ... berdasarkan nama artis atau judul lagu.
 • Bila masih tidak dapat menemukan lirik yang Anda cari, mungkin kami bisa membantu Anda. Silakan menghubungi kami.
L.L.Junior-Rap1Mond meg mit akarsz te tõlem, nem bántalak én, de ha velem kezdesz hát légy kemény.Itt a dzsifórsz, velem az erõ, kiderül most kettõnk közül a nyerõ.
RefrénA kerületben én vagyok a leggógyisabb csávó, Vigyázz!Szétváglak én téged bármikor és bárhol, szólj bátran a csapatodnak, hisz úgyis kapni fogtok.Vigyázz!Megmutatjuk most nektek az igazi roma bokszot
L.L.Junior-Rap2Azt mondod, hogy nigger, én azt mondom neked hogy hidd el, mikor a téren szájba váglak a véred úgy ki spriccel.Mibõl gondoltad barátom, hogy majd te leszel itt az ász, ha a Szandokán álba vág, majd rád borul a ház..Ne is próbálj meg lefogni, úgyis szét ütöm a szádat, így legközelebb megtanulod kinek mondd, hogy az anyádat!Csorba, téged köcsög Simonka, tudjuk, hogy homo pornóra hokizol titokban.
Refrén…
Kamikaze-Rap1Gyertek csak, gyertek, hozhatod a csapatod, hidd el nekem rossz ha orrod törött kézzel vakarod.Elég volt bokszos, ezt már nem tûröm szó nélkül, betárazom a fegyvereket, fuss ember, menekülj!Én csinálom a bizniszeket, eladok és veszek és nagyokat eszek a pénzembõl, amíg te csikkeket szedegetsz!3 forintot nem ér a véred, a nagyságod benne, hiába méred.Vigyázzon a brigádod, hogy ha felénk téved!
Refrén…
L.L.junior-Rap3Mindenki unja már, a kamu dumádat, na meg a zsarukat akik fuvarozzák neked a buládat.Kis fogpiszka, nyílik már a kezemben nekem a bicska, nem értem mire vered magad, télleg, te mire vagy gizda?!Mindjárt kapsz egy pofont, ami nem egy hanem tripla, közöttünk nem lehetsz más, csak is egy buta csicska.Te baromfejû, nyomott arcú apuka kedvence, az állatkertbe lennél való egy majom ketrecbe!
Refrén…
L.L.Junior-Rap4Európa négerei egyedül a cigányok, a nyolcadik kerületben csak õk lehetnek a királyok.Az apád nem lát semmit, olyan vak mint Stewe Wonder, a zsaruknak csak bedolgozó pitiáner, vazze!Neked az agyadban egy épészû gondolatod sincsen, amit a lugnyák pénzért tesznek, az anyád mind nem tette ingyen.Azt hiszed, hogy apád után te vagy itt a kis hatalom, nyomod a szteroidot, mégis nagyobbat üt a csajom!
Kamikaze-Rap2Európa négerei mondod azok vagytok, szerintem csak felfelé törekedõ gizda zsiványok.Vigyázz!Felnylatom veled a végén a nyolcadik kerületet, hallhatod az üzenetet, nézheted a feszületet.Tudom, hogy vágod, hogy Vágónál már öt rongynál meg buktál, hordágy helyett felmosórongyot hozol, ki felsikál.Itt mi vagyunk a hatalom, én és az apám, csak másodikok lehettek a Csorba klán után!
L.L.Junior-Rap5Neked a matek óra az kín és szenvedés, azt se tudod hogy egy meg egy az kettõnél több e vagy kevés!De semmi gond,nyugi, nyugi, ez a Csorbáék hagyománya, apádnak 15 évbe telt, míg meglett a nyolc osztálya.Szédíted itt a csajokat, és nyomod a kamu rizsát, de gigolo helyett olyan vagy mint a dili pier rizsá!Mára ennyi aszem, tartok egy kis pihenõt, nem pocsékolom veled itt barom az idõt!Csumi!
Refrén 2X…