KL LirikJJawa Tengah/JaTeng � Padang Wulan

Lirik Lagu


Padang Wulan

Jawa Tengah/JaTeng

Yo 'pra kanca dolanan ing jaba
padhang wulan padhange kaya rina
Rembulane e sing awe-awe
ngelingake aja padha turu sore
Yo 'pra kanca dolanan ing jaba
rame-rame kene akeh kancane
Langite pancen sumebyar rina
yo padha dolanan sinambi guyonan


More Jawa Tengah/JaTeng
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap



  • 30
    JAN

    Hollowfest 2014 Feat The Devil Wears Prada

    Lapangan Parkir Kolam Renang Senayan, Jakarta
    Jam: 18:00


  • 20
    JAN

    Kfc Adu Bintang Diva Vs Divo

    Pleanary Hall - JCC Balai Sidang Jakarta
    Jam: 18:00


  • 17
    JAN

    Love Garage Feat Phoenix

    EX Park, Jakarta, Jakarta
    Jam: 19:00