KL Lirik » J » Jawa Tengah/JaTeng » Padang Wulan

Lirik Lagu


Padang Wulan

Jawa Tengah/JaTeng

Yo 'pra kanca dolanan ing jaba
padhang wulan padhange kaya rina
Rembulane e sing awe-awe
ngelingake aja padha turu sore
Yo 'pra kanca dolanan ing jaba
rame-rame kene akeh kancane
Langite pancen sumebyar rina
yo padha dolanan sinambi guyonan


More Jawa Tengah/JaTeng
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap