KL LirikJJawa Tengah/JaTeng � Ande Ande Lumut

Lirik Lagu


Ande Ande Lumut

Jawa Tengah/JaTeng

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Abang iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenting Ijo iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, Ibu sampun meksa
Kang putra taksih dereng kersa
Amargi putra taksih nandhang asmara

Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Kuning iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula inggih purun
Kang putra inggih badhe mudhun
Nadyan ala punika kang putra suwun


More Jawa Tengah/JaTeng
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap



  • 30
    JAN

    Hollowfest 2014 Feat The Devil Wears Prada

    Lapangan Parkir Kolam Renang Senayan, Jakarta
    Jam: 18:00


  • 20
    JAN

    Kfc Adu Bintang Diva Vs Divo

    Pleanary Hall - JCC Balai Sidang Jakarta
    Jam: 18:00


  • 17
    JAN

    Love Garage Feat Phoenix

    EX Park, Jakarta, Jakarta
    Jam: 19:00