KL Lirik » J » Jawa Barat/Sunda » Cing Cangkeling

Lirik Lagu


Cing Cangkeling

Jawa Barat/Sunda

Kleung dengklek buah kopi rarang geuyan
Keun anu dewek ulah pati diheureuyan
Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Plos kakolong bapak satar buleneng

Pat lapat pat lapat katingalan masih tebih kene pisan
Layarna bodas jeung celak kasurung kaombak ombak


More Jawa Barat/Sunda
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap