KL Lirik » J » Jawa Barat/JaBar » Peuyeum Bandung

Lirik Lagu


Peuyeum Bandung

Jawa Barat/JaBar

Di mana-mana di kampung di kota
'tos kakoncaran duh nikmat rasane
Sampeu asalna nu direka-reka
naon namina duh matak kabita
Peuyeum Bandung kamashur pangaos
'teu luhur ku sadaya kagaleh sepuh jeung murang kalih
Mangga cobian ulah panasaran
peuyeum ti Bandung henteu sembarangan


More Jawa Barat/JaBar
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap