KL LirikJJawa Barat/Cirebon � Warung Pojok

Lirik Lagu


Warung Pojok

Jawa Barat/Cirebon

Akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

Yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
Tobat dhendhenge emi rebuse,
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe

Adhuh kopie, tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane
Pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
Nginum kopi mencok nyembur kesebab
nyasar meng cungur
Tobat dhendhenge emi rebuse
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
Adhuh kopie tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane


More Jawa Barat/Cirebon
Lirik lagu salah?
Koreksi di sini
 

Lyrics Sitemap



  • 30
    JAN

    Hollowfest 2014 Feat The Devil Wears Prada

    Lapangan Parkir Kolam Renang Senayan, Jakarta
    Jam: 18:00


  • 20
    JAN

    Kfc Adu Bintang Diva Vs Divo

    Pleanary Hall - JCC Balai Sidang Jakarta
    Jam: 18:00


  • 17
    JAN

    Love Garage Feat Phoenix

    EX Park, Jakarta, Jakarta
    Jam: 19:00