Ojo Lali



Ora iso karepe deweKabeh ono aturanneYen pengen urip karepe deweManggono ning alas dewe…Jajalo…Raksano…
Uripe menungsoBecik be brayan tepo sliroYen arep mulyo sumeleh ke atiOra usah gumumKaro gilape ndoyo
Ojo lali sopo koweSoko ngendi anggonmu asaleOjo lali kudu elingOjo dumeh yen ora gelem keweleh