Anyam-Anyaman Nyaman



Anut runtut tansah reruntungan Munggah mudhun gunung anjlog samudra Gandheng rendhengan jejering rendheng Reroncening kembang Kembang temanten
Mantene wus dandan dadi dewa dewi Dewaning asmara gya mudhun bumi Ela mendhung, bubar mawur, mlipir-mlipir, gya sumingkir Mahargya dalan temanten Dalanpun dewa dewi
Swara trompet, ting celeret, arak-arak, sigra-sigrak, Datan kendat, anut runtut, gya mudhun bumi...