Artis Indonesia
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Lagu Indonesia
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Nada Sambung Pribadi
(NSP / i-Ring / RBT)
Jadikan lagu ini sebagai nada sambung pribadi kamu, caranya klik di sini

Kode NSP / i-Ring / RBT
XL : 10504090



Yen Ing Tawang



Yen ing tawang ono lintang cah ayuAku ngenteni teka muMarang mego ing angkosoSung takok-ke pawartamu
Janji janji aku eleng cah ayuSumedot roso ing atiLintang lintang'e wingi wingi nimasTresna ku sundul ing ati
Ndek semono janjimu disekseniMego kartiko keiring roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayuRungokno tangis ing atiMiraring swara ing ratri nimasngenteni bulan ndadari