Leren Ngamen



Mak iki lho anakmu prawanKerjo ngamen ono neng dalananTuru bambong neng trotoarMangan ngenteni dermawan
Turu bambong neng trotoarMangan ngenteni dermawan
Mak pandongamu mandi tenanAku pethuk produser rekamanOra ngiro ora nyonoDi gandrungi wong sak dunyo
Ora ngiro ora nyonoDi gandrungi wong sak dunyo
Aku ndisek ngamen neng dalananMlebu kampung metu kampung neng bis-bisanNanging saiki wes terkenalMlebu tv bintangi iklan
Aku seneng wis nduwe bondoAku kangen kepingen mulih neng ndesoBekti anak marang wong tuwoEmakku tak boyong neng kuto
Aku wis leren ngamenSaiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugihAku wis leren ngamenSaiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih