Rondho Ngarep Omah



Ono rondo manggon ngarep omahkuyen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyuYen dheke ngerti aku namatkecarane mlaku soyo digawe-gawe
[Reff:]Kiro-kiro umure seket pituwis meh podo karo yuswane IbuAku ra ngerti opo karepesaben sore aku dikirimi roti
Suwe-suwe atiku soyo mundak bingungkudu-kudu kepingin nyang omahe, ouh…(tondo-tondo keno pelet kuwi)
Kok ndilalah ibu pirso kabehesaben teko rotine dibalekkeAtiku tentrem koyo adateYen tak pikir aku kudu ngguyu dewe
[Kembali ke Reff:]
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]