Rondo Kempling
oleh: Manthous



Ndak pundi Mbak Ayubade tindak pundi?kadingaren tindak waeora numpak taksi
Dewean opo ora wedi?Timbang nganggurkulo gelem ngancani
Kleresan mas alias kebetulanblanjane kathah rada kabotanHa yen purun enggal-enggal ngrencangitekan omah mangke kulo opahi
Ee… Tobil wong Legan golek momonganNiki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?
Ampun gelo massampean ampun kuciwokulo rondo anyaran ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjoning pasar pahing wing-wing…Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…
Ning Semarang Mas..Tuku gelang karo anting-antingJo sumelang yo ben rondodijamin kempling..
Kempling lho mas….
Muanteb… tenan