Ojo Lamis
oleh: Manthous



Ojo sok gampangjanji wong manisyen to amung lamisBecik aluwung prasojo nimasora agawe cuwo
Tansah ngugemitresnamu wingijebul amung lamiskoyo ngenteni thukuling jamuring mongso ketigo
Aku iki prasasatloro tan antuk jampimbok ojo amung lamiskang uwis dadine banjur didis
Akeh tulodo kang demen cidroUripe rekosomilih sawiji ngendi kang sucitanggung biso mukti