Gethuk
oleh: Manthous



Sore-sore padang bulanAyo konco podo dolananRene-rene bebarenganRame-rame e..do gegojegan
Kae-kae rembulaneYen disawang kok ngawe-aweKoyo-koyo ngelingakeKonco kabeh ojo turu sore-sore
Gethuk, asale soko teloMoto ngantuk, iku tambane opo?Ach ach.. halah getuk asale soko teloYen ra petuk atine rodo gelo
Jo ngono masojo-ojo ngonokadung janji masaku mengko gelo