Ojo Podho Nelongso
oleh: Koes Plus



Jo podo nelongsojamane jaman rekoso.Urip pancen angelkudune ra usah ngomel
Ati kudu tentremnyambut gawe karo senengulat ojo petengnek dikongkon yo sing temen
Lha opo tho koncoati kerep lorora gelem rekosombudi doyo
Pancen kabeh podopengin urip mulyowiwitan rekosopancen nyoto