Padang Wulan



Jawa Tengah/JaTeng
Yo 'pra kanca dolanan ing jabapadhang wulan padhange kaya rinaRembulane e sing awe-awengelingake aja padha turu soreYo 'pra kanca dolanan ing jabarame-rame kene akeh kancaneLangite pancen sumebyar rinayo padha dolanan sinambi guyonan