Sapu Nyere Pegat Simpai



Jawa Barat/JaBar
Ririungan urang karumpulmeumpeung deukeut hayu rang sosonoanMacangkrama bari ngawadulurang silih tempas silih eledanMoal lila jeung babaturanhiji wanci anu geus ditangtukeunBakal pisah bakal pajauhbakal mapohokeun katineung urangSapu nyerepegat simpai bakal kasorang takdirti Gusti Hyang Widi pasti kalakonUrang rek papisah urang rek pajauhmeumpeung deu keut hayu rang sosonoan