Peuyeum Bandung



Jawa Barat/JaBar
Di mana-mana di kampung di kota'tos kakoncaran duh nikmat rasaneSampeu asalna nu direka-rekanaon namina duh matak kabitaPeuyeum Bandung kamashur pangaos'teu luhur ku sadaya kagaleh sepuh jeung murang kalihMangga cobian ulah panasaranpeuyeum ti Bandung henteu sembarangan

BELUM PUNYA TIKET KONSER BON JOVI? SEGERA MELUNCUR KE SINI!