HOME » LIRIK LAGU » J » JAWA BARAT/JABAR » LIRIK LAGU JAWA BARAT/JABAR

Peuyeum Bandung



Jawa Barat/JaBar
Di mana-mana di kampung di kota'tos kakoncaran duh nikmat rasaneSampeu asalna nu direka-rekanaon namina duh matak kabitaPeuyeum Bandung kamashur pangaos'teu luhur ku sadaya kagaleh sepuh jeung murang kalihMangga cobian ulah panasaranpeuyeum ti Bandung henteu sembarangan