Bojo Loro



Abang biru lampune diskoAwak kuru Mas, mikir bojo loroBojo sing enom njaluk disayangSing tuwo ‘njur wegah ditinggal
Sirah mumet ora bisa turuAndum trisno Mas, ugo andum waktuMikir butuhe, mikir blanjaneNjur saiki bingung atine
Telung dino mulih ronoTelung dino bali neng keneSing sedino kanggu sopoSing sedino kanggu wong liyo