Terminal Tirtonadi



Nalikane ing tirtonadiNgenteni tekane bis wayah wengiTanganmu tak kanthiKowe ngucap janjiLungo mesti bali
Rasane ngitung nganti laliWis pirang taun anggonku ngenteniNgenteni sliramuNeng kene tak tungguNganti saelingmu
Moso rendeng wis ganti ketigoOpo kowe ra krosoNek kowe esih eling lan tresnoKudune kowe kroso
Nalikane ing tirtonadiNgenteni tekane bis wayah wengiTanganmu tak kanthiKowe ngucap janjiLungo mesti bali
Wis suwe3xKangen sing tak rasakkeRasane3xRasane koyo ngeneNeng kene3xAku ngenteni koweAku kangenKangenku mung kanggo kowe
Rasane ngitung nganti laliWis pirang taun anggonku ngenteniNgenteni sliramuNeng kene tak tungguNganti saelingmu
Wis suwe3xKangen sing tak rasakkeRasane3xRasane koyo ngeneNeng kene3xAku ngenteni koweAku kangenKangenku mung kanggo kowe