Teles Kebes



Teles kebes klambi sing tak enggo ikiUdan deres aku ra peduliMlaku tanpo payung mergo atiku bingungUrip ijen tanpo bopo biyung
Nganti kapan kudu tak lakoniPacoban urip awakku ikiSeprene lawase aku urip deweNeng kene ora ono kancane
Udan deres teles kebes klambi ikiKarepe ati kepengin nggolekiUdan deres teles kebes klambi ikiAduh bapa biyung kowe ono ngendi
Aku pengin nangis nangis neng pangkonmuKoyo bayi nangis nyuwun banyu susuAku pengin nangis nangis neng pangkonmuBapa biyung rungokno tangisku