Tanjung Mas Ninggal Janji



Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso KetigoNajan Mung Sedelo Ora Dadi NgopoPenting Iso Ngademke Ati
Semono Ugo Rasane AtikuMung Tansah Nunggu TekamuRa Kroso Setaun Kowe Ninggal AkuKangen... Kangen'e Atiku
Aku Sik Kelingan Naliko Nang PelabuhanKowe Janji Lungo Ra Ono SewulanNanging SaikiWes Luwih Ing JanjiNyatane Kowe Ora Bali-baliNing Pelabuhan Tanjung Mas KeneBiyen Aku Ngeterke KoweNing Pelabuhan Semarang KeneAku Tansah Ngenteni Kowe