Sewu Kuto



Sewo kuto uwis tak liwatiSewu ati tak takoniNanging kabehPodo rangerteniLungamu neng endiPirang tahun aku nggolekiSeprene durung biso nemoni
Wis tak cobaNglaliake jenengmuSoko atikuSak tenane aku ora ngapusiIsih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyoLilo aku liloYo mung siji dadi panyuwunkuAku pengin ketemuSenajan sak kedeping motoKanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak cobaNglaliake jenengmuSoko atikuSak tenane aku ora ngapusiIsih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyoLilo aku liloYo mung siji dadi panyuwunkuAku pengin ketemuSenajan wektumu mung sedhelaTak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping motoTak nggo tombo kangen jroning dodo