Setasiun Balapan



Ning stasiun balapanKuto solo sing dadi kenanganKowe karo akuNaliko ngeterke lungamu
Ning stasiun balapanRasane koyo wong kelanganKowe ninggal akuRa kroso netes eluh ning pipiku
Da a... Dada sayangDa... Slamat jalan

Reff:Janji lungo mung sedeloJare sewulan ra onoPamitmu naliko semonoNing stasiun balapan solo
Jare lungo mung sedeloMalah tanpo kirim wartoLali opo pancen nglaliYen eling mbok enggal bali