Parangtritis



Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritisRasane koyo diirisNaliko udah gerimis rebo wengi malem kemisRa nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis
ParangtritisNeng kono ono wong manisYen eling kowe reneo gelisParangtritisNeng kono ono wong manisYen eling aku kepengin nangis
Ombak gede katon ngawe-aweNelongso neng ati rasaneOmbak gede sing dadi seksineIsih kelingan tekan seprene