Nanggap Campursari



Sasi ngarep ayo rabi yo dik yoKonco konco diulemiNanggap orkes campursariSedino punjul sewengiTamune ben seneng ati
Mengko yen listrike mati yo dik yoNyewo disel opo akiJoget terus sampe pagiJogetan karo penyanyiYen wis rampung disangoni
Sing nyanyi ayu-ayuYen aku mlirik kowe ojo cemburuSing mlirik mung mripatkuNing atiku mung kanggo sliramu
Tresno ditambah tresnoCandakane mestine kuwi rosoRoso ditambah rosoCandakane mestine kuwi kersoKerso ditambah kersoCandakane mestine kuwi nyotoNyoto ditambah nyotoNyoto-nyoto wong loro pancen tresno