Ketaman Asmara



Saben wayah lingsir wengiMripat iki ora biso turuTansah kelingan sliramuWong ayu kang dadi pepujanku
Bingung rasane atikuArep sambat nanging karo sopoNyatane ora kuwowoNyesake atiku sansoyo nelongso
Wis tak lali-laliMalah sansoyo kelinganNganti tekan mbesok kapan nggonkuMendem ora biso turu
Opo iki sing jenengeWong kang lagi ke taman asmoroPrasasat ra biso laliEsuk awan bengi tansah mbedo ati