Kangen Kowe



Sepine ing wengi ikiAku elingAtiku mung tansah eling karo kowe
Angin parama ributTansah ngelingakeAku ora bakal lali karo kowe
Aku kangen koweEsuk awan wengi soreAku kangen koweCah ayu aku neng keneAku kangen koweEntenono sak tekaneAku kangen koweAku kangen karo kowe
Kangen kangenYang aku kangenNgenteni kowe aku neng keneEling alismu eling pipimuUgo eling kuwi ayumu cah ayuNeng kene kangen atiku kangenMung eling karo kowe cah ayu