Artis Indonesia
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Lagu Indonesia
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Nada Sambung Pribadi
(NSP / i-Ring / RBT)
Jadikan lagu ini sebagai nada sambung pribadi kamu, caranya klik di sini

Kode NSP / i-Ring / RBT
Telkomsel : CUAQO
Indosat : 1703899
XL : 16600486
Flexi : 3550156



Cucak Rowo



Kucoba coba melempar manggisManggis kulempar mangga kudapat,Kucoba coba melamar gadisGadis kulamar janda kudapat
Iki piye iki piye iki piyeWong tuwo rabi perawan,Prawane yen bengi nangis wae,Amargo wedi karo manuke
Manuke manuke cucak rowo,Cucak rowo dowo buntuteBuntute sing akeh wulune,Yen digoyang ser-ser aduh enake
Jamane jamane jaman edanWong tuwo rabi perawanPrawane yen bengi nangis waeAmargo wedi karo manuke
Manuke manuke cucak rowo,Cucak rowo dowo buntuteBuntute sing akeh wulune,Yen digoyang ser-ser aduh enake