Suwe Ora Jamu



Daerah Istimewa Yogyakarta
Suwe ora jamuJamu godhong telaSuwe ora ketemuKetemu pisan gawe gelaSuwe ora jamuJamu godhong telaSuwe ora ketemuKetemu pisan gawe gela

BELUM PUNYA TIKET KONSER BON JOVI? SEGERA MELUNCUR KE SINI!