HOME » LIRIK LAGU » D » DAERAH ISTIMEWA YOGYAKARTA » LIRIK LAGU DAERAH ISTIMEWA YOGYAKARTA

Suwe Ora Jamu



Daerah Istimewa Yogyakarta
Suwe ora jamuJamu godhong telaSuwe ora ketemuKetemu pisan gawe gelaSuwe ora jamuJamu godhong telaSuwe ora ketemuKetemu pisan gawe gela