Talak Tilu Feat Sule
oleh: Anton



Mana ngenah ngenah ngenah teuingBatin seuri di tambelarkeunPamajikan teu eling-elingAduh alah ieungSabodo teuing
Indit isuk kurunyungna subuhSirah jangar mukakeun tulakHenteu robah teu eling-elingAduh alah ieungNyusahkeun aing
Nyeri-nyeri moal benang di ubaranKajen tutumpuran paeh ge teu panasaranMajan ngora kenehMajan urang kes batianDuh aing serahkeunAing maneh kimpoi deui
Henteu butuh awewe curalingBoga rasa sok ieu aingKasalaki wani nampilingAduh alah ieungSiga ucing gering
Nyeri-nyeri moal benang di ubaranKajen tutumpuran paeh ge teu panasaranMajan ngora kenehMajan urang kes batianDuh aing serahkeunAing maneh kimpoi deui
Henteu butuh awewe curalingBoga rasa tah ieu aingKasalaki wani nampilingAduh alah ieungSiga ucing gering
Mana ngenah ngenah ngenah teuingBatin seuri di tambelarkeunPamajikan teu eling-elingAduh alah ieungSabodo teuing
Indit isuk kurunyungna subuhSirah jangar mukakeun tulakHenteu robah teu eling-elingAduh alah ieungNyusahkeun aing
Rap:Cing cangkeling manuk cingkleng cindeten, plos kakolong bapasatar bulenang, cing gerang eling ngarah keudit kamelarkeun, pasti dilejong nalak tilu tepaluan, kining kining kitulapacing kacapi kacapiku hulubareng hulubareng seseugenang col padalang, col padalang, col padalang mawaranda kimpoi keur!
Nyeri-nyeri moal benang di ubaranKajen tutumpuran paeh ge teu panasaranMajan ngora kenehMajan urang kes batianDuh aing serahkeunAing maneh kimpoi deui
Nyeri-nyeri moal benang di ubaranKajen tutumpuran paeh ge teu panasaranMajan ngora kenehMajan urang kes batianDuh aing serahkeunAing maneh kimpoi deui